Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H? Cijena Mjesecne Radnicke Karte

H? Cijena Mjesecne Radnicke Karte

Tako mjesečna radnička karta za zonu 1 iznosi 138 kuna, za zonu 2 iznosi 188,50 kuna, za zonu 3 iznosi 237,50 kuna te za zonu 4, 286 kuna. Cijena dnevne karte za relaciju, 100% iznosa karte u kunama:

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Mjesečne karte možete kupiti na adresi; Prema finalnom obostrano prihvatljivom rješenju, cijena pojedinačne mjesečne studentske karte izjednačena je s cijenom koštanja učeničke karte i postojeće studentske karte važe do 30. Hž cijena mjesečne radničke karte.

Novac Da Biste Saznali Koliko Kosta Pokazna Karta U Makarskoj Prometu Morate Platiti 25 Kuna
cijeli clanak posjetite ovdje: https://novac.jutarnji.hr/novac/novcanik/da-biste-saznali-koliko-kosta-pokazna-karta-u-makarskoj-prometu-morate-platiti-25-kuna-8720204
Sekretarijat nam je obećao pomoć, koju nismo dobili i bili smo prinuđeni na blagu korekciju cijena. Osijek utvrdio je novu cijenu mjesečne karte (opće karte) od 01. Sufinancirane mjesečne karte za učenike mogu se kupiti od 1.

U banjaluci će od sutra cijena pojedinačne karte u javnom prevozu putnika biti 1,80 km umjesto sadašnjih 1,60 km, dok će cijena mjesečne radničke karte na grupi linija iznositi 44 km, a jedinstvene radničke karte 60,50 km.

Mjesečne radničke karte za 08/2020. Hž cijena karte pretraga, odabir, karte i opcije, provjera i kupnja, plaćanje, potvrda. Tako mjesečna radnička karta za zonu 1 iznosi 138 kuna, za zonu 2 188,50 kuna, za zonu 3 kupnja karte na jelačićevu trgu bit će moguća do 3.

Prema finalnom obostrano prihvatljivom rješenju, cijena pojedinačne mjesečne studentske karte izjednačena je s cijenom koštanja učeničke karte i postojeće studentske karte važe do 30. To znači da mjesečne radničke karte koštaju upola manje. Ako je cijena mjesečne učeničke karte za autobus, uključujući i porez na dodanu vrijednost, veća od:

Thomas Harris Crveni Zmaj Pdf Txt
cijeli clanak posjetite ovdje: https://pdfcookie.com/documents/thomas-harris-crveni-zmaj-rv31d4wqrg2d
Prvi su pretplatne karte, koje će važiti za putničke automobile i vozila poput motocikala i mopeda. Listopada 2018.g., pa tako ona za druga je novina da se uvodi i sufinanciranje opće (radničke) karte od strane općine čepin, uz koje će cijena karte za radnike i dalje iznositi 450,00 kn za livanu i 599. Autobusni kolodvor karlovac (prigradska cijena potvrde za putnike koji ne kupuju jednokratnu ili mjesečnu kartu iznosi 50,00 kn i može se kupiti na 1.

Autoput banjaluka doboj prnjavor cijena mjesecne putarine.

Cijena radničke karte za relaciju, 100% iznosa karte u kunama učenik je pri kupnji mjesečne učeničke karte iskoristio pravo na sufinanciranje troškova redovitoga putničkoga javnog linijskog prijevoza za mjesec U dane do kupnje nove pretplatne karte, tj. U banjaluci će od sutra cijena pojedinačne karte u javnom prevozu putnika biti 1,80 km umjesto sadašnjih 1,60 km, dok će cijena mjesečne radničke karte na grupi linija iznositi 44 km, a jedinstvene radničke karte 60,50 km.

Karte koju za mjesec plaćaju radnici, sufinancira se 75% cijene takve karte (radničke). Travnja, a do tada je moguć i povrat novca svim korisnicima koji su radničke karte za travanj kupili. U mjesecu (uključivo) ako je učenik od 1.

Korice 1 4 Indd 23 45 Pdf Free Download
cijeli clanak posjetite ovdje: https://docplayer.net/63956886-Korice-1-4-indd-23-45.html
U mjesecu bolestan ili ne može osobno kupiti kartu, roditelj ili član uže obitelji može u tom razdoblju kupiti kartu za učenika. Hž i zet omogućuju putnicima odabir kupnje zajedničke, ali i karte samo za zet, odnosno samo za hž, prema individualnom cjeniku. Cijena radničke karte za relaciju, 100% iznosa karte u kunama učenik je pri kupnji mjesečne učeničke karte iskoristio pravo na sufinanciranje troškova redovitoga putničkoga javnog linijskog prijevoza za mjesec

Cijena dnevne karte za relaciju, 100% iznosa karte u kunama:

U mjesecu (uključivo) ako je učenik od 1. Popusti će se odnositi samo na elektronsku naplatu putarine. Do sada je mjesečna karta iznosila 319 kuna.

Post a Comment for "H? Cijena Mjesecne Radnicke Karte"